14-01-04

Speciaal voor de mannen die niet graag winkelen!!

Er zijn heel wat mannen die niet graag gaan winkelen (natuurlijk zijn er ook uitzonderingen), vandaar deze tips om het winkelen aangenamer te maken. (Kom achteraf wel niet klagen dat ze je voor zot verklaren, hihi).
 
10 tips om jezelf aangenaam bezig te houden terwijl je vriendin/vrouw/moeder de rekken afschuimt:


1)Graai in de doos met condooms en ga ze vervolgens deponeren in de karretjes van argeloze winkelklanten als ze even niet kijken. Om het nog spannender te maken gooi je van die extra sterke anale condooms bij de mannen en smaakcondooms bij de vrouwen. 

2) Programmeer de wekkers in de klokkenafdeling zo dat ze met
intervallen van 10 minuten aflopen.

3)Creëer een spoor van sinaasappelsap naar de WC's.

4)Als iemand je vraagt of hij je kan helpen, begin dan onbedaarlijk te huilen en roep: " Waarom laten jullie me in GODSNAAM allemaal niet met rust ??!!"

5)Ga naar de messenafdeling, neem het grootste mes en vraag aan een voorbijganger of hij/zij weet waar de antidepressiva liggen.

6)Gebruik de reflecterende lens van de veiligheidscamera als spiegel om uitgebreid in je neus te gaan peuteren.

7)Verberg je tussen de kledingrekken. Wanneer er iemand tussen de kleren komt snuffelen roep je met een schril stemmetje: "Neem mij! Neem mij!"

8)Sluip op een verdachte manier tussen de rekken terwijl je het thema van "Mission impossible" neuriet, ga naar de afdelingsverantwoordelijke en zeg hem op plechtige toon: " We hebben een code 3 op de zuivelafdeling". Kijk wat er gebeurt.

9)Wanneer er wat omgeroepen wordt via de intercom, ga dan meteen in foetushouding op de grond liggen en krijs: " Daar zijn de stemmen weer!! Daar zijn de stemmen weer !!"

10)Ga in een pashokje zitten en roep dat het WC-papier op is.

17:47 Gepost door winnie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.