05-03-04

Tien geboden voor juist telefoneren1. Nooit je naam noe

Tien geboden voor juist telefoneren

1. Nooit je naam noemen. Hallo is meer dan voldoende. 
2. Hoorn dicht aan de mond houden en zeer hard schreeuwen. Dit weerhoudt anderen ervan u in de rede te vallen en bekort de gesprekken aanzienlijk. 
3. Geen verbinding gekregen?
Hoorn er keihard opsmijten en een paar keer hard op alle toetsen slaan. Na een paar keer zo'n behandeling doet de telefoon de volgende keer beter zijn  best wel een verbinding tot stand te brengen. 
4. Nooit een groet zeggen als u zelf gedraaid heeft. Na de boodschap meteen de hoorn erop smijten. Dit spaart aanzienlijk op de gesprekskosten. 
5. Bij lang van stof zijnde gesprekspartners: hoorn opzij leggen en koffie gaan halen. Daarna vragen om een samenvatting of een herhaling. Dit kan wel zo'n kop of vijf, zes duren. Dan even een sanitaire noodstop inlassen. 

6. Gaat de telefoon te vaak of op ongewenste tijden?
Gewoon zelf ingrijpen met behulp van een schaar of een emmer water. Een theemuts wil ook wel eens helpen. 
7. Luisteren anderen vaak met u mee?
Gewoon de koersen van Wallstreet en het weerbericht op journalige wijze  gaan voorlezen en ze lopen wel weg. 
8. Heeft u een telefooninspreek-apparaat ? ( vaak ten onrechte telefoonbeantwoorder genoemd, ze antwoorden namelijk nooit).
Geef deze eens een leuke dag en stel hem in verbinding met een collega-inspreekapparaat. Ze blijven de hele dag bij elkaar inspreken. 
9. Is uw telefoon ook een Fax? Vertel het niemand, anders blijft u eeuwig achter anderen aanlopen om ze hun faxen na te brengen.

10. Het is uw telefoon. Dus gebruik de hoorn dan ook vooral als oorreiniger en haarkam. Resten vooral niet verwijderen. Dit voorkomt dat derden van uw toestel gebruik willen maken. Wel zo rustig en de PTT vergoedt de schade wel als de hoorn is uitgevreten door de sterke oorzuren.


16:08 Gepost door winnie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bellen vermits we niet goed kunnen telefoneren : allemaal je tips gelezen. Maar eens achteraan gekomen was ik de eerste tips reeds vergeten, bijgevolg reageer ik maar via dit kanaal.....(lol)
Ben weer bijgelezen en wens je een tof WE

Gepost door: Luc, katrijn en de kids | 05-03-04

De commentaren zijn gesloten.