13-03-04

Virus warning !! Als je een bruine enveloppe krijgt van de:

Virus warning !!

Als je een bruine enveloppe krijgt van de:
"Belastingdienst " OPEN DEZE DAN NIET! 
Deze mensen versturen elk jaar rond deze tijd dezelfde ongewenste post.In hun brief zeggen ze dat je hen geld schuldig bent dat zij zullen gebruiken om noodzakelijke belangrijke uitgaven te dekken van de Belgische regering. Dit is NIET waar!
Het geld dat deze dienst inzamelt wordt vaak gebruikt voor nutteloze,
domme en onzinnige projecten. Deze instantie heeft banden met een andere duistere organisatie, genaamd "Ministerie van Sociale Zaken" die beweren geld van je loon af te houden om dat opzij te zetten voor je pensioen. In werkelijkheid gebruikt de MSZ het geld om mee te betalen aan hogergenoemde zinloze projecten. Deze instanties hebben eerlijke, hardwerkende landgenoten al miljarden ontfutseld!
Zorg dat ze jou niet beet hebben! Kopieer dit bericht en stuur het verder naar iedereen die je kent, en druk hen op het hart:
DIT IS ZEER ERNSTIG!
Norton utilities en McAfee hebben nog steeds geen debug programma kunnen ontwikkelen om deze jaarlijks terugkerende criminaliteit een halt toe te werpen!

19:59 Gepost door winnie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Virus waarschuwing Lieve juf Winnie, (allez, ik veronderstel dat toch)

Eerst moet ik je feliciteren met met je allereerste Blogie. Mooi ineengestoken, lay-out valt ook goed mee. Enkel nog een beetje werken aan jou aanbod leuke of inters. artikels maar...
Ik heb hierover één vraagje en een opmerking.
Waar heb je het artikel " Virus Warning" vandaan?
Dit artikel heeft helemaal niets met een virus te maken maar is volgens mij een (vrij recente) hoax! Op dit ogenblik wordt dit artikel gelijk een kettingbrief overal per e-mail doorgezonden, ik heb er op 6 uur reeds 9 ontvangen!
Als dit van jou komt moet je er wel rekening mee houden dat Trend, F-Secure of het Bipt je vrij snel kan opsporen. Zij lachen er niet mee, zeker nu die nieuwe wetgeving van kracht is. Virus verspreiders worden hard aangepakt, hoax verspreiders krijgen in het beste geval een ernstige waarschuwing of worden van het netwerk afgesloten. Mogelijk komt dit bericht niet van jou, maar heb je het overgenomen van iemand die jou dit per e-mail heeft toegezonden. Hoaxen zijn niet echt gevaarlijk maar wel erg vervelend, daarom raad ik je aan deze berichten nooit verder te sturen of op je web. bekend te maken. Beter nog, het Bipt of Trend zal je dankbaar zijn als je de Internet-Headers van deze personen (met het bericht) aan hun laat geworden.
Nu, ik denk wel dat je nog goed bevriend geraakt met je pc en je zal er nog heel zeker veel plezier aan beleven alleen ... vor sommige dingen moet je op je hoede zijn.

Groetjes en nog veel pc-genot
Jo Vh.

Gepost door: joshua | 26-03-04

De commentaren zijn gesloten.