19-05-04

Drie vrouwen komen samen om het leven in een ongeval en gaan

Drie vrouwen komen samen om het leven in een ongeval en gaan naar de hemel. Daar aangekomen zegt Sint Pieter: "Hier in de hemel is maar één regel: "Niet
op de eendjes trappen!".
De vrouwen gaan de hemel binnen en jawel, eendjes alom.
Het is praktisch onmogelijk er niet op één te trappen en hoewel zij hun best doen trapt één van de vrouwen tenslotte toch op een eendje.
Sint Pieter komt aangelopen met de lelijkste man die de vrouw al ooit gezien heeft, ketent hen aan elkaar en zegt: "Als straf zal je voor eeuwig aan deze lelijke man geketend blijven".
De volgende dag stapt de tweede vrouw ook op een eendje.
Sint Pieter, die alles merkt, komt meteen aangelopen met een andere allerlelijkste man die hij met dezelfde veroordeling aan de vrouw vastmaakt.
De derde vrouw is door deze ervaring behoorlijk voorzichtig geworden en slaagt er gedurende maanden in niet op een eendje te trappen tot op een dag Sint Pieter op haar toe komt met een uitzonderlijk knappe man. De knapste man die zij ooit gezien heeft: jong, groot en slank, prachtig uiterlijk met lange zachte wimpers en heldere ogen, ... enfin alles erop en eraan.
Sint Pieter ketent beiden aan elkaar en gaat weg zonder iets te zeggen. De vrouw is verwonderd en zegt tegen de man: "Ik vraag me af wat ik gedaan heb om voor eeuwig aan jou geketend te worden?" Antwoordt de man: "Van jou weet ik het niet maar ik trapte op een eendje".


16:27 Gepost door winnie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.